Näin asennat täyden Office-paketin Office 365-tilauksestasi

Onko sinulla Office 365-tilaus ja käytät Office-ohjelmia (Excel, Word, PowerPoint, Outlook ja OneNote) selaimen kautta? Tiesitkö että tilaukseesi saattaa kuulua myös paremmat asennettavat Office-ohjelmat, eli tätä kirjoitettaessa Office 2016-paketti!
Ohjelmat voi asentaa Windows-tietokoneelle tai Macille. Tilauksestasi riippuen voit asentaa paketin yhdelle tai useammalle tietokoneelle. Myös työnantajasi Office-tilaus saattaa sisältää oikeuden useampaan asennukseen, mukaanlukien asennuksen kotikoneellesi työkoneen lisäksi.

Tässä ohjeet miten asennat Office-ohjelmat tietokoneellesi Office 365-sivustolta.

Lataa paketti

Avaa ensin Office 365-kirjautumissivu ja kirjaudu sisään Office 365-tunnuksillasi. Kirjauduttuasi päädyt etusivulle ja voit valita sen oikeasta ylänurkasta Asenna Office 365 (Install Office 2016).
Asennuspaketti lähtee tämän jälkeen latautumaan. Windows-tietokoneella paketti on pieni tiedosto joka lataa ja asentaa Office 365:n, Mac-tietokoneella paketti sisältää ohjelmat ja saattaa tosin ladata lisätietoa. Suorita asennus latauksen jälkeen tuplanapsauttamalla ladattua tiedostoa resurssienhallinnassa tai Finderissa tai napsauta kerran nettiselaimesi asetuksissa. Seuraa asennusohjelman ohjeita asentaaksesi sovellus.

Entä jos lataus ei löydy etusivulta?

Jos Office 365-etusivusi on jokin sovelluksista, esimerkiksi et kirjautumisen sijaan näe vastaavaa sivua kun yllä olevassa kuvassa, voit avata asennuksen seuraavasti:
  1. Napsauta oikeasta ylänurkasta asetuskuvake (mutterin näköinen kapistus) ja valitse sen alta kohta Office 365. Tämä avaa Asetukset-alueen.
  2. Valitse asetuksista kohta Ohjelmisto - Asenna ohjelmisto (Settings/Software - Install software).
  3. Valitse seuraavan sivun lopusta Asenna (Install) ja asennuspaketti ladataan. Asenna se samaan tapaan kun etusivulta ladattaessa.

Miten deaktivoida asennettu Office

Voit asentaa Officen tätä kautta rajoitetulle määrää tietokoneita. Jos määrä tulee täyteen, täytyy osa asennuksista deaktivoida jolloin Office lakkaa toimimasta kyseisellä tietokoneella. Jos haluat tarkistaa monelleko tietokoneelle Office on asennettu tai deaktivoitivoida osan asennuksista, tee seuraavasti:
  1. Napsauta oikeasta ylänurkasta asetuskuvake (mutterin näköinen kapistus) ja valitse sen alta kohta Office 365. Tämä avaa Asetukset-alueen.
  2. Valitse vasemmalta kohta Asennuksen tila (Install Status).
  3. Näet nyt ruudulla kaikki tietokoneet joille Office on nimissäsi asennuttu. Napsauta Deaktivoi tarpeettoman asennuksen kohdalta.

Kommentit