Androidin parhaat ikonipakkaukset

Kirjoitin aiemmin miten saat vaihdettua Android-puhelimen ikonit parempiin. Play-kaupassa onkin ikonipakkauksia jaossa paljon, osa hyviä ja osa hirvittäviä. Tässä esittelen mielestäni parhaat näistä pakkauksista.

Luonnollisesti tällä listalla ovat omat suosikkini, joten makuerojen takia voit olla vapaasti erimieltä.

Ilmaiseksi saa, mutta rahalla pääsee. Ikonipaketeissa tämä pitää paikkansa myös, ilmaisina on saatavilla monia hyviä ikonipakkauksia, mutta alle euron hintaan saa ostettua muutamia todella komeita myöskin.

Miten kuvakkeet saa käyttöön? Tsekkaa aiempi kirjoitukseni kuvakkeiden vaihtamisesta: Näin vaihdat Androidin kuvakkeet.

Parhaat ilmaiset

Haluatko yhtenäiset Pixel-puhelimesta tutut pyöreät kuvakkeet? Asenna sitten mainio Pixel Icon Pack.

Haluatko jotain mikä ei ole ihan puhtaan Androidin settiä, mutta sopisi yhteen Androidin Material Design-suunnittelukielen kanssa? Kokeile MaterialOS Icons-pakettia.

Toinen hieman samantyylinen on Moonshine, joka myös pyrkii luomaan omaa selkeää muotokieltään.


Kaipaatko Nokian älypuhelimien tyyliä ennen Windows-siirtymää? Kokeile Belle UI Icon Pack-pakettia.

Neliön muotoisten ikonien ystäville löytyy myös yksi ilmainen herkkupala: Voxel Icon Pack. Tämä on yksi suosikeistani ja olin käyttänyt sitä varsin pitkään ennen kun löysin maksulliselta puolelta jotain vielä parempaa.


Parhaat maksulliset

Ikoneista ei ole pakko maksaa, mutta rahalla saa kyllä jotain hienoakin. Tässä muutama parhaita kuvakepaketteja joista kannattaa maksaakin. 

Suosikki-ikonipakettini kautta aikojen on Dives Icon Pack. Asennan ja kokeilen monia ikonipaketteja, jotain käytän aikansa, mutta lopulta tapaan aina palata tähän.

Samalta tekijältä löytyy myös toinen omista suosikeistani, Praos. Siistit neliömäiset kuvakkeet, pienellä twistillä.
Yksi suosikeistani on toinen palloja tarjoava kuvakepakkaus FlatDroid. Nimensä mukaan tasaväriset kuvakkeet tyylillä mikä on hyvin lähellä Dives-pakettia, valitse kummasta tykkäät enemmän.

Kunniamaininnat

Seuraavana muutama ikonipakkaus joita olen kokeillut, ja vaikka ne eivät itselläni päätyneet käyttöön, pidin niistä kovasti.

Samsung Galaxy S8:n ikonit olivat yllättävän komeat ja ne saa laitteeseen tällä halvalla ikonipaketilla: UX Experience S8

Tai sitten asenna S8 Pixel ja saat hybridin S8:n ja Pixel-puhelimen kuvakkeista!

Selkeitä pyöreitä kuvakkeita löytyy myös Kiwi UI-paketista, joka on saatavilla ilmaisena ja maksullisena versiona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.