Näin saat Windows 10 Fall Creators-päivityksen heti

Windows 10:lle on nyt saatavilla uusia toimintoja tuova kamalasti nimetty Windows 10 Fall Creators Update-päivitys. Jotkut saavat sen heti Windows Updaten kautta, mutta kaikki eivät. Valtaosa meistä kuuluu tähän jälkimmäiseen ryhmään, mutta ei huolta.

Tässä siis ohjeet päivityksen asentamiseen vaikka heti. Fall Creators-päivitys tuo mukanaan mm. uusitun Kuvat-sovelluksen, paremman pääsyn yhteystietoihin (ja jakamisen heille) sekä monia muita hauskoja ominaisuuksia.
Lataa tietokoneellesi Microsoftin päivitystyökalu. Löydät sen Microsoftin sivustolta:
https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

Tämä lataa tietokoneellesi Windows Upgrade Advisor-sovelluksen. Suorita ladattu tiedosto, löydät sen tyypillisesti tietokoneesi Lataukset (Downloads) kansiosta.

Kun suoritat päivityssovelluksen, vaaditaan yleensä käyttäjätilin varmistus, hyväksy se.
 Saat seuraavana päivitysikkunan. Valitse sieltä Päivitä nyt (Update Now)
Järjestelmän vaatimukset tarkistetaan. Päivityksen asentaminen vaatii lähinnä riittävästi tilaa pääasiallisella kovalevylläsi, muut vaatimukset tietokoneesi pitäisi jo täyttää jos Windows 10 on asennettu. Hyväksy valitsemalla Seuraava (Next).

Päivityksen lataus ja asennus alkaa. Voit latauksen aikana käyttää tietokonetta normaalisti, kunhan et sammuta sitä.
Kun lataus on valmis, alkaa asennus. Tietokone kysyy uudelleenkäynnistystä ja voit sallia sen. Pitkähkön prosessin jälkeen päivitys on valmis ja voit lähteä ihmettelemään uutta Windows 10 Fall Creators Update-päivitystä.

Vinkki: jos haluat päivittää useita tietokoneita, voit ladata samalta sivulta erillisen työkalun komennolla Lataa työkalu nyt (Download Tools Now). Tällä voit luoda ISO-tiedoston jossa päivitykseen tarvittava data on kaikki ladattu. Tämän ISO-tiedoston avulla voit päivittää muut tietokoneesi lataamatta samaa dataa uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.