Näin seuraat Tämä Päivä-blogia eri kanavissa

Blogien oma näkyvyys ilman erillisiä aggregaattisivustoja on heikkenemään päin ja tämän takia olenkin kokeillut erilaisia tapoja tuoda Tämä Päivä-blogin kirjoitukset paremmin näkyville. Esittelen tässä kaikki tavat joilla Tämä Päivä-blogia voit seurata.
Uusin tapa seurata Tämä Päivä-blogia on Blogit.fi-palvelu. Jos käytät blogit.fi-sivustoa, voit seurata Tämä Päivä-blogia sen kautta seuraamalla. Blogit.fi on hieman testissä ja katson mielenkiinnolla saako näin teknispoliittinen blogi näkyvyyttä blogit.fi:n Lifestyle-henkisessä ympäristössä.

Mutta siinä ei ole kaikki, Tämä Päivä-blogia voi seurata somessa tai muiden kanavien kautta. Tässä listaus tavoista.

Sosiaalinen media

Tämä Päivä-blogilla on someläsnäolo kaikissa palveluissa jotka olen katsonut käytännöllisiksi. Pääasiallinen alusta on Facebook josta löydät Tämä Päivä-blogin yhteisösivun. Julkaisen sinne kirjoitusten lisäksi myös muita mielenkiintoisia linkkejä ja pääsetpä ottamaan sen kautta minuun myös suoraan yhteyttä.Suurimman käyttäjäjoukon ansiosta Facebook-sivu saa somekanavista eniten rakkautta. Seuraaminen Facebookissa onkin tällä hetkellä paras tapa pysyä kärryillä Tämä Päivä-blogin meiningeissä.

Twitter on myös hyvä paikka seurata Tämä Päivä-blogin juttuja. Julkaisen siellä myös tekstit ja myös muita mielenkiintoisia julkaisuja.Olen ottanut myös koekäyttöön Minds- ja Gab-palvelut. Pidän niiden sitoutumisesta sananvapauteen, mutta niissä näkee turhan paljon tiettyä nationalismia ja jopa äärioikealle menevää linjaa, minkä takia en pidä niitä pääasiallisina kanavinani. Jos niiden käyttäjämäärät (ja blogin seuraajamäärät) paranevat, nostan niiden käyttöäni. Tällä hetkellä olen hieman aidalla niiden kanssa. Minds-palvelun käyttö tosin on niin mahdottoman mukavaa, että siitä toivoisi tulevan suositumpi.

Syö syötettä

Tämä Päivä-blogia voi seurata myös syötteenä. RSS-syötteen voit tilata haluamaasi sovellukseen ja pysyä kärryillä blogin sisällössä. Syötteen osoite on: https://feeds.feedburner.com/TmPiv

Syötteen voi tilata myös Netvibes- tai Yahoo-palveluihin suoraan.

Seuraa Bloggerissa tai muilla sivustoilla

Blogin oikeasta ylänurkasta löytyy Tämä Päivä-blogin Lukijat-laatikko. Jos käytät Googlen Bloggeria, voit seurata Tämä Päivä-blogia myös sen kautta ryhtymällä Lukijaksi.

Muita sivustoja joiden kautta blogia voi seurata on muutama. Yksi niistä on Oikotieto.fi joka näyttää listauksen suomen poliittisista blogeista, Tämä Päivä yhtenä niistä. Sen kautta et voi seurata erityisesti Tämä Päivä-blogia, vaan enemmänkin seurata yleensä Suomen poliittisia blogeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.