Haaste: Blogikirjoitus kokonaan ennustavan tekstinsyötön avulla

Tämä kirjoitus on kokeilu ja haaste muille bloggareille: kolmea ensimmäistä kappaletta lukuun ottamatta koko tämä kirjoitus on tehty ottamalla SwiftKey-näppäimistöni ehdotuksista keskimmäinen.

Katsotaan miten hyvin käy. Lisään vain välimerkit käsin, kaikki muu tulee ennakoinnilta.

Jos haluat kokeilla samaa, kokeile kirjoittaa älypuhelimesi näppäimistöllä kirjoitus ja valitse aina ennakoivan tekstinsyötön keskimmäinen ehdotus. Lisää välimerkkejä tuntuman mukaan. Voit uutta kappaletta aloitettaessa valita näppäimistöltä satunnaisen kirjaimen ennen kun valitset ehdotuksista, etteivät kaikki kappaleet ala aina samalla sanalla ja etene sitten samaan suuntaan. Vinkki: Voit kirjoittaa tekstin älypuhelimessasi suoraan blogiisi tai vaikka sähköpostiin josta copy-pastettaa sen sitten oikeaan paikkaan. Aloitetaan:

Aurinkoisin terveisin mobiililaitteesta on hyvä olla että se oli ihan hyvä. Ja jos ei ole vielä saanut vastausta haulle on vain kaukainen muisto. Ei ole mikään ei tunnu olevan mitään erityistä säännönmukaisuutta. Tosin katkeilu tuntuisi muuttuneen yleisemmäksi aikaa ja rahaa ei ole. 

Kirjoittamisen nopeus paranee huomattavasti enemmän kuin koskaan ennen.
Aurinkoisin myös jotain muuta kuin että se on vielä kivaa. Jos haluat käyttää kuvaa hakutermillä on ollut jo pitkään aikaan ja paikkaan ja sen jälkeen jutusta kirjoitetaan.

Huomasinkin äsken että olette tehneet uuden kuvan. Tolla salasanalla voi kirjautua sisään ja käytä helpommin kuin halajat ovat olleet punaisenaan uutisointia. Yksi kommentti artikkeliin ja sen jälkeen jutusta kirjoitetaan blogiin.

Ammattiliitot, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.