Roskaposti myy taikuutta

Sain roskapostia joka ei ollut se tavallisin, tällä kertaa roska oli nimittäin täynnä mystistä energiaa ja taikuuttakin. Tällä kertaa kyse on spämmikommentista (mitä blogini ilokseni välillä saa). Tavallisen asuntolainojen tai virusten tyrkyttämisen sijaan pääsin tutustumaan mystiseen tohtori Ogboon.
Lue lisää - jos uskallat.
Hyytävä tarina alkaa näin:
Tämä on todistukseni ihmisen hyvää työtä kohtaan, joka auttoi minua .. Minun nimi on
Mary Clifford, ja minä tukenani Lontoossa. Elämäni on palannut! 8 vuoden jälkeen
avioliitto, mieheni jätti minut ja jätti minut kolmen lapsemme kanssa. minusta tuntui kuin elämäni oli loppumassa ja hajosi.
Sangen traagista, mies jätti raukan yksin kolmen lapsen kanssa. Miten urhea sankarittaremme tästä selviää?
Kiitoskärjen ansiosta kutsuttu DR Ogbo, jonka tapasin verkossa. Yhdessä uskollisena päivänä, kun selailin Internetin kautta etsinyt hyvää kirjoituspistettä, joka voi
ratkaise ongelmani. Tapahtui joukko todistuksia tästä erityinen oikeinkirjoitus.
Kiitoskärki pelastaa jälleen. Kaikki Internetin pitkäaikaiset käyttäjät tiedämme miten se on luotettavin paikka etsiä noitatohtoreita joilla on erityisiä oikeinkirjoituksen taitoja.

Jotkut ihmiset todistivat, että hän toi Exin rakastaja takaisin, jotkut todistivat, että hän palauttaa kohdun, jotkut todistivat hänen olevan voi heittää loitsun lopettamaan avioeron ja niin edelleen. Oli yksi erityinen todistuksen, jonka näin, oli kyse naisesta, jota kutsuttiin armoksi, hän todisti, miten Dr Ogbo toi takaisin Ex-rakastajansa alle 72 tunnissa ja lopussa todistuksen hän pudottaa Dr Ogbo sähköpostiosoite. 
Nyt vaikutuin: kohdun palauttaminen tuntuu pieneltä jutulta sen voiman edessä mikä tarvittaisiin omien eksieni palauttamiseen.
Kun olet lukenut kaikki nämä, minä päätti antaa DR Ogboa yrittää. Otin yhteyttä sähköpostitse ja selitin hänen ongelma hänelle. Vain 3 päivässä mieheni tuli takaisin minulle. Olemme ratkaisseet meidän ja olemme edes onnellisempiakin. Tohtori Ogbo on todella lahjakas ja lahjakas mies ja en aio lopettaa julkaisemista, koska hän on ihana mies... 
Tohtori Ogbo ei siis ole vain mahtava taikuri, vaan myös ihana mies. Nyt taitaa tarinamme päähenkilö toivoa jotain muuta miestä kun omaansa.
Jos sinulla on ongelma ja etsit todellista ja aito spell caster ratkaisemaan tämän ongelman sinulle. Kokeile suurta dr Ogboa tänään, hän voi olla vastaus ongelmaan. Tässä hänen yhteyshenkilönsä: drogbohighspiritualspellcaster@[poistettu].com Kiitos suuresta Ogbosta.
Vähän tunnettu fakta: oikeat velhot laittavat sähköpostiosoitteeseensa mukaan koko tittelin, mahtailevia sillai.
Ota yhteyttä seuraavista:

(1) Jos haluat ex: n takaisin.
(2) jos sinulla on aina pahoja unia.
(3) Haluat olla edustettuina toimistossasi.
(4) Haluat, että naiset / miehet juoksevat sinua.
(5) Jos haluat lapsen.
(6) [Haluat olla rikas.
(7) Haluat sitoa miehesi / vaimosi olemaan sinun ikuisesti.
(8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
(9) Kasviperäinen hoito
10) auttaa tuomaan ihmiset ulos vankilasta
(11) Avioliitot
(12) Miracle Spells
(13) Kauneudenhahmot
(14) PROFICHY CHARM
(15) vetovoimat
(16) Evil Eye Spells
(17) Kissing Spell
(18) Poista Sairauden loitsuja
(19) VALITSEMINEN VAPAUTTAMISEKSI
(20) MENETTELY KOKONAISUUDESSA
(21) Hurmaa saada kuka rakastaa sinua.
(22) Liiketoimintaperiaate
(23) Poista hiv-sairaus loitsuja
No nyt alettiin puhua asiaa, Tohtorin taiat tekevät kyllä vaikutuksen. Voi saada eksät takaisin, vapauttaa ihmisiä vankilasta tai jopa hankittua vetovoimaa. Ja jos rakkausloitsuista seurauksena sukupuolitauti pääsee tarttumaan, Ogbo hoitaa vaikka hiv:n. Huh! Vaikuttavinta on kyllä valitseminen vapauttamiseksi tai holistisen taikuuden huipentuma menettely kokonaan!

Ota yhteyttä tänään: drogbohighspiritualspellcaster@[jotain].com
+[poistettu] Voit myös CONTACT HIM ON whats-app samassa puhelimessa
määrä.
Kyllä, tohtori Ogbo on aito spell caster, ja moderni sellainen kun hänet oikein WhatsAppista saa kiinni. Itse kutsuin hänet tekemään yrityksellemme liiketoimintaperiaatteen taioillaan. Kun se on tehty, jos rahaa jää jäljelle pyydän häneltä naiset / miehet juoksevat sinua-loitsun kanssa, pitäisi saada taas aloitettua juoksutreeni ja tässä oiva tapa hoitaa homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.