Näin päivität käyttöösi Windows 10:n kevät 2018-päivityksen

Kiinnostaako saada uusiutunut Windows 10 Aikajana-toiminto tai saumaton työn jatkaminen puhelimessa käyttöön? Windows 10:n uusin päivityspaketti tuo nämä saatavillesi, mutta päivitystä ei jaeta heti Windows Updaten kautta. Odottamalla sen saat lopulta, mutta tässä ohjeet miten päivityksen voi asentaa heti ja saada joukko uusia toimintoja käyttöön samantien

Päivityksen asentaminen kestää puolesta tunnista tuntiin tai enempäänkin, älä tee tätä ajalla kun tarvitset tietokonettasi!

Avaa ensin Microsoftin lataussivusto:
https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10

Valitse tältä sivulta Päivitä Nyt.
Tämä lataa Microsoftin päivitystyökalun tietokoneellesi. Jos selaimesi antaa suorittaa sen suoraan, tee se:
Jos et, tiedosto löytyy nyt Ladatut Tiedostot-kansiostasi ja voit sieltä suorittaa sen ja aloittaa päivityksen.

Saat ensin todennäköisesti käyttäjätilien valvonnan hyväksyttämisen. Hyväksy tämä.

Prosessi alkaa seuraavaksi. Valitse Päivitä Nyt.
Seuraavana päivitys tarkistaa tietokoneesi vaatimukset. Hyväksy se ja sitä seuraava ikkuna.


Päivitys alkaa valmistelemaan asennusta. Tähän voi mennä jokin aika verkkoyhteyden nopeudesta riippuen.

Kun valmistelu on valmis, täytyy tietokone käynnistää uudelleen jotta päivitys varsinaisesti asennetaan tietokoneelle. Hyväksy valitsemalla Käynnistä uudelleen nyt.

Tietokone käynnistyy uudelleen. Kun käynnistys on valmis, kirjaudu sisään ja päivitys viimeistellään. Sen jälkeen tietokoneesi on valmis ja voit lähteä käyttämään uusimpia Windows 10:n ominaisuuksia. Ruudullesi pitäisikin avautua esittelysivu jonka kautta voit lähteä ihmettelemään mitä uutta käyttöjärjestelmässäsi nyt onkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.