I stand with Ukraine

Here are some post and cover images for social media. All are release with full CC0 license, feel free to use them on your social medias. Click to view a larger size, then right-click and save image.

Napsauta kuvaa nähdäksesi täysikokoinen kuva, sitten tallenna napsauttamalla kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse kuvan tallentaminen.

Cover images

Download a cover for Facebook

Facebook cover size

Download a cover for LinkedIn

LinkedIn cover size

Download a cover for Twitter

Twitter cover size

Download a cover for YouTube

YouTube cover size

Post images

Square size to use for example in Instagram

Instagram and other 1:1 ratio services

Facebook post image size

Facebook post image size

Story image size (Facebook, Instagram, Snapchat etc.)

Story image size


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.